• имг

Производ

 • ДИН 1025 ЕН10025 ИПН ИПЕ И греда И пресек

  ДИН 1025 ЕН10025 ИПН ИПЕ И греда И пресек

  име:ДИН 1025 ЕН10025 ИПН ИПЕ И греда И пресек

  Стандардно:ДИН1025/ЕН10025

  Тип: Топло ваљани

  Оцена: С235/С275/С355(ЈР/Ј0/Ј2)

  Величина:ЕН10034:1997 ЕН10163-3:2004

  Сертификат о испитивању млина: ЕН10204 3.1

  Обрада:Сечење у облик / заваривање итд.

  Стандардно:ДИН1025/ЕН10025

  Димензије И греда и својства пресека

  ЕН10034:1997 ЕН10163:2004

 • ДИН1025 ЕН10025 Х греда Х пресек

  ДИН1025 ЕН10025 Х греда Х пресек

  име:ДИН1025 ЕН10025 Х греда/Х пресек

  Стандардно:ДИН1025/ЕН10025

  Тип: Топло ваљани

  Оцена: С235/С275/С355(ЈР/Ј0/Ј2)

  Величина:ЕН10034:1997 ЕН10163-3:2004

  Сертификат о испитивању млина: ЕН10204 3.1

  Обрада:Сечење у облик / заваривање итд.

  Стандардно:ДИН1025/ЕН10025

  Димензије Х греде и својства пресека

  ЕН10034:1997 ЕН10163:2004